Modern, letisztult, környezettudatos családi ház Nagykovácsi.

Nagykovácsi egyik dombtetőjére tervezett családi ház koncepciójának megalkotásakor egy letisztult, modern, a funkcionális igényeket előtérbe helyező épület tervezése volt a feladat. Fő jellemzője a megfelelő tájolásra épített és arra fordított modern épületforma, nagy nyílászáró felületek, amik közel hozzák a környezetet, az épület belső tereit a természetre nyitva, ugyanakkor megoldva a dél - délnyugati napos tájolás megfelelő árnyékolását is. A tervezés fő szempontja és kihívása a szabálytalan, viszonylag szűkös telek adta  kedvezőtlen adottságok ellenére annak megfelelő beépítése volt. A környezetbe belesimulva, az utca frontról hátra tolva, ezáltal kicsit "elrejtve", letisztult, modern stílusú épület jegyeit hordozza a terv.

Modern panorámás családi ház Budapest XXII. ker. Vadászforduló u.

Modern épület tervezése volt a megbízói igény a meredek domboldalra tervezett családi ház koncepciójának megalkotásakor, fő jellemzője a panorámára épített és arra fordított modern épület forma, nagy nyílászáró felületek, amik közel hozzák a környezetet, az épület belső tereit a természetre és egyben budapesti panorámára nyitva. A tervezés fő szempontja az elénk táruló gyönyörű panoráma volt, mégis a környezetbe belesimulva, az utca frontról szinte elrejtve, letisztult, modern stílusú épület jegyeit hordozza a terv.

A Kistarcsa központjában lévő mai-modern lakóház terv a család egyedi igényeinek megfelőlen készült. A családi lakó-ház aránylag nagy, enyhén lejtős telken helyezkedik el Kistarcsa népszerű lakópark területén, ezért kiemelten fontos volt az épület kapcsolata a kerttel és a természettel. A panorámás családi ház rásimul a jó fekvésű kistarcsai telekre, enyhe szinteltolással. A családi lakó-ház tervezés fő feladata az épület optimális tájolásának megtalálása volt.

A családi ház Diósd lakóövezetében fekszik. Az épület tervezésének fő szempontja volt hogy családi méretű lakóterek jöjjenek létre, ugyanakkor szeparált pihenést is bisztosítson, a család tagjai számára jól elszeparált lakrészek használatával. A terv hagyományos, de mégis modern tömegformálással, optimális tájolással és nyílászáró méretekkel készült. A tervezés során egy gyorsan és gazdaságosan megvalósítható, mégis sokrétűen és költségtakarékosan használható  lakóház jött létre. A családi ház a figyelmes tervezés eredményeként tömegével szépen illeszkedik Diósd családi-házas övezetébe.

Az Óbuda kertvárosi családi ház övezetében lévő, három szintes, pince, földszint, és emeleti szintekből álló lakóépület építészeti tervezése a beépítési kötöttségek mellett a helyiségek megfelelő tájolása, benapozás tervezés, árnyékolás, valamint kompakt tömegformálás tervezése  miatt sem bizonyult könnyű feladatnak. A pontos építész tervezés azonban egy A + kategóriájú családi ház megvalósításának lehetőségét teremtette meg a mellékelt óbudai terv formájában.

A pince, és földszint beépítésü családi ház tetőtér hasznosítása, optimális beépítés tervezése volt a feladat. A tetőtér beépítés tervezés folyamatát nehezítette a meglévő épületrészhez való szerves kapcsolódás, a meglévő szerkezet hasznosítása, és a ház folyamatos használhatósága a tetőtér beépítés alatt is. A tetőtér beépítés sikerét mutatja, hogy már a tervezés során nagy figyelem került a több funkciós, szeparálható hasznosíthatóságra.

A földszint és emelet beépítésü, félszint eltolásos modern családi ház tervezés során, a tájolás, benapozás, és Nagykovácsi egyik dombtetőjén lévő telek fekvésének optimális kihasználásán volt a hangsúly. A családi ház letisztult, minimalista modern külseje rendkívül gazdaságos, de többgenerációs hasznosításnak is megfelelő tervezés eredménye. A modern családi ház építész tervezés alapelve az energiatakarékos üzemeltethetőség, ár - érték arányban a leggazdaságosabb megvalósíthatóság volt.

A nyaraló épület Veresegyház üdülő övezetében fekszik. Az épület tervezés fő szempontja volt hogy családi méretű, szeparált pihenést bisztosítson, akár külön nyaraló lakrészek használatával. A terv egyszerű tömegformálással, optimális tájolással és nyílászáró méretekkel készült. Pontos tervezés során egy gyorsan és gazdaságosan megvalósítható, mégis sokrétűen és költségtakarékosan használható nyaraló ház jött létre. A családi nyaraló a figyelmes tervezés eredményeként tömegével szépen illeszkedik Veresegyház családi és nyaraló ház övezetébe.

A földszint, és emeleti szintekből álló lakóépület és műhely tervezése alatt alapvető szempont volt a két funkció tökéletes kapcsolódása és egységes tömegformálása. A Nagykanizsa mellett található családi ház és műhely épület helyiségeinek megfelelő tájolása, benapozás, árnyékolása, valamint a kompakt tömegformálás tervezése, energia felhasználás szempontjából egy A kategóriájú lakó (családi ház) és gazdasági épület (műhely) együttesének optimális megvalósítását eredményezte.

Balatonlelle, iker nyaraló

Az ikerház érdekessége a tömeg tagolása annak a funkciónak megfelelően, hogy az építtetők 4 db elszeparált, teljesen külön használható apartman megvalósítását kérték. Ennek megfelelően alakult ki a földszinten és az emeleten is 2 - 2 teljesen külön bejárattal és azonos funkciókkal rendelkező egyenértékű apartman. Minden apartman egység 2 + 2 fél lakószobával és panorámás terasszal rendelkezik.