Vác, Dunakanyar autószalon és irodaház

A Vác központjához közel épült új Seat - Ford - Skoda autószalon épület és irodaház (Dunakanyar autókereskedés Vác) rendkívül rövit idő alatt, maximális költséghatékonysággal épült fel. A három szintes, (pince, földszint, emelet) cca. 2000 m2 -es épület kivitelezés és felelős műszaki vezetés nehezítő körülménye  volt, hogy közvetlenül az épülő ház mellett lévő régi autószalon épület működése közben, zavartalan üzemeltetés mellett folyt az építés.

Szentendre, Ford autószalon

A Szentendre déli részén épült új Ford autószalon építés előtti előkészítő feladatai (pl. terület szennyeződésmentesítés, feltöltés, építészeti tervezés irányítása, szerződéskötések, stb.) legalább annyi energiát követeltek mint az építés közben is folyamatos projekt vezetés, bonyolítás, az építési műszaki ellenőrzés segítségével. Rövid idő alatt, maximális költséghatékonysággal mellett, I. osztályú minőségben épült fel az épület Szentendre legújabb autószalonjaként.

Szentendre, Központi Irodaház - Ford

Szentendre tervezett ipari parkjában, számos hozzájárulás és engedély beszerzésével nehezített építés során épült fel az új Közép és Kelet Európai Központi Irodaház épület, amely mind a Német megbízók, mind Szentendre Önkormányzatának elismerésével valósult meg. A feladat teljes projekt vezetés, bonyolítás volt. Az építés előtti területválasztás, és annak megfelelővé varázslása a tervezés koordinálásának szempontjából is fontos előkészítő feladat volt. A minőségi irodaház komplexum a kiváló építész tervezés segítségével (mely nagyrészt Fürstand János építész tervező munkáját dicséri), a szakértő építési műszaki ellenőrzés és koordinálás eredményeként Szentendre 2008-as mintaprojektjeként határidőre elkészült.

Szentendre, Uszoda

Építési ellenőrzés: Az uszoda alapkő letételekor még nem gondoltuk, amivel az építési ellenőrzés során újra és újra szembesülni kellett; az építés nem lesz zökkenőmentes. Ennek ellenére, csúszással ám, de egy nagyon szép uszoda valósult meg Szentendre lakóinak nem kis örömére, a tervezés és kivitelezés munkálataiban résztvevők dicséretére.

Szálloda épület- Budapest, XIV. ker., Zugló

A Budapest, XIV. ker.-ben (Zugló) található területre tervezett szálló épület tervezés feladata a kiviteli terv készítésig terjedt ki. A kiviteli terv készítés során az extenzív, fél-intenzív zöldtető, tetőkert tervezés, optimális rétegrend és részletmegoldások megtalálása jelentett érdekességet a szálloda terv összeállításakor. A szálloda külső megjelenése és belső terei jól illeszkednek szálló épület belsejében és kívül alkalmazott burkolatok kiosztásához, és lámpatestek elhelyezéséhez.

Kékkút, ásványvíz palackozó, kútházak

A Balatonfelvidéki Nemzeti Park területén található épületek érdekessége hogy a magyarországon fogyasztott ásványvízkincs jelentős része ebből a két kis épületből fakad. A belül lévő kutak, méregdrága gépek és műszerek hozzáférhetőségét a precízen tervezett, leemelhető, egyben, és egyszerűen visszailleszthető érdekes tetőszerkezet biztosítja.

Étterem, konyha és orvosi rendelő, Csömör - Procter and Gamble

A csömöri gyárépület bővítéseként épült meg a funkcionálisan, tömegformálásban, és megjelenésben is szervesen illeszkedő új épületszárny, amely nagy létszámú dolgozó étkeztetését valamint üzemorvosi, sürgősségi betegellátását is biztosítja az itt helyet kapó étteremmel, üzemi főzőkonyhával, és orvosi rendelővel.

80 férőhelyes belvárosi bölcsőde, Nagykanizsa

Nagykanizsa belvárosában, a tervezés során egy régi utcafronti épület is felhasználva, jellemzően a hozzá tartozó belső udvarba építkezve született egy 5 szeparált csoportból, a hozzá tartozó főzőkonyhából, és szükséges funkciókból álló új bölcsőde építész terv. Az építészeti tervezés során nehezítő körülmény volt a tűzfalakkal kerített belső udvar, valamint a rossz állapotú utcafronti épület, amit megtartva és rekonstruálva sikerült jól hasznosítva, optimális funkcionális tervezés mellett szervesen hozzákapcsolni a nagyobb új épület szárnyhoz. A terv eredményeként Nagykanizsa egy szép régi épület megmentésével és egy új jó kihasználtságú épület megépítésével gazdagodott, nem mellékesen Nagykanizsa önkormányzatának támogatásával.

Budapest, X. üzlet és iroda épület

Az épület foghíj beépítésként a zártsorú beépítési módhoz igazodik, beleolvadva az egységes, nem hivalkodó kőbányai környezetbe. Az épület föltszintjén az utcára és a belső udvarra megnyitva üzlethelyiségek helyezkednek el, valamint az ezekhez kapcsolódó raktár funkciók kaptak helyet a belső udvarban. Az 1. és 2. emeleten irodák kerültek kialakításra.

Általános iskola rekonstrukció, Budapest, Váci utca

Az általános iskola Budapest belvárosában, a Váci és Irányi utcák sarkán elhelyezkedő patinás épület. A épület homlokzati rekonstrukciójával együtt a lepusztult külső, a tetőtér és a belső udvar is átalakult.