Építészeti tervezés, építész szakértés, építési műszaki ellenőrzés -Budapest. A Stúdió az építész tervezés mellett a képi, vizuális megjelenítés teljes eszköztárával szolgálja ki megrendelőinket Budapest és Magyarország teljes területén. A keresett építész stúdió jellemzője a megbízhatóság, precizitás, rugalmasság, az építész szakma iránti elhívatottság.  Számunkra fontos megrendelőink elégedettsége, a határidők betartását mindig szem előtt tartjuk. Jelentős tapasztalatunk van a tervezés, és az épület kivitelezése során felmerülő problémák megoldására is. A megrendelői igények teljes építészeti kiszolgálása érdekében ismeretünket folyamatosan bővítjük. Az építész stúdió kapcsolatokat ápol építőipari szövetségekkel, építész szervezetekkel. A budapesti építész-mérnök tervező stúdió tevékenysége az építész tervezésen kívül a lakó és középületek hasznosításához kapcsolódó projektekben való részvétel, zöld-tetők, tetőkertek, és egyéb energiatudatos megoldások tervezése és szaktanácsadása is. Munkánk a tervezéstől és engedélyeztetéstől, az értékbecslésen, építész szakértői szaktanácsadáson, engedélyeztetésen keresztül átalakítási vagy új építésű munkák teljes megvalósításig is terjed.

    

Az építész stúdió munkájának minőségére garancia a résztvevő keresett szakértő kollégáink (építész tervezők, mérnökök, kivitelezők) magas fokú szakismerete. Szakemberekkel dolgozunk együtt, ezen kívül jelentős keresett kivitelezői kapcsolatokkal rendelkezünk Budapest területén, és országosan is. Partnereinkkel a munka során fontosnak tartjuk a folyamatos kapcsolattartást, személyes találkozókat. Megbízóink között önkormányzatok, budapesti és vidéki cégek és magánszemélyek egyaránt szerepelnek.

A budapesti építész stúdió továbbra is örömmel kíván élni a lehetőséggel hogy ily módon is hozzátehessünk környezetük szépítéséhez, építészeti korszerűsítéséhez és megbízóink segítéséhez. Köszönjük az építész oldal megkeresését, köszönjük a bizalmat és megtiszteltetést hogy önnek dolgozhatunk!

Ha tapasztalt építész szakemberre van szüksége, hívjon most!     +36 20 429 5712 (Budapest, vidék)

A jó kérdések, melyek megválaszolásában egy megbízható építész tervező segíteni tud, olyanok mint pl.:

„biztosan ez az optimális telek álmai házának megvalósításához?”

„átgondolta mik azok a szempontok amitől Ön számára az 'Otthonává' válik a ház?”

„gondolt a fenntarthatóságra, energiatakarékosságra, rezsi költségekre?”

„szüksége van ekkora helyiségekre, épületrészre, házra,…?”

Egy tervezés, építkezés körültekintő figyelmet igényel, és sok gonddal járhat. Valószínűleg Ön is hallott már olyan szomorú történetet tervezés, engedélyeztetés, kivitelezés hibáiból adódóan amit szeretne elkerülni.

Milyen jó is lenne, ha háza építésének gondjaiban már a kezdetektől segítené önt egy jó építész tervező és tapasztalt műszaki ellenőr az építkezés végéig…aki

  • Tapasztalatával segítene meghatározni, hogy mekkora élettér szükséges és elégséges a családjának
  • Tanácsaival könnyebben tudna dönteni a telek kiválasztásakor, ha kell minden alkalommal helyszíni szemlét tartva
  • segítene Önnek eligazodni szabályozások, építési előírások, jogszabályok sűrűjében
  • Szaktudásával megtalálná azt az épület formát ami az ízlésének is megfelel és mégsem növelné a megvalósításra szánt összeget
  • Segítene Önnek kijönni a rendelkezésre álló keretből pontos méretezésekkel, építész számításokkal, költségvetéssel
  • Aki olyan környezettudatos és energiatakarékos építészeti megoldásokat alkalmazna, hogy házának se megépítése, se üzemeltetése ne legyen megterhelő

Ha elkerülné az építész tervezés, engedélyezés, kivitelezés buktatóit, mi segíthetünk a problémák megoldásában! Terveztesse velünk házát, otthonát!

Hívjon bátran!  06 20 429 5712  GX Építész Stúdió Budapest

Sok referenciával rendelkezünk tervezés, engedélyezés, építési műszaki ellenőrzés kapcsán a kivitelezés befejezéséig, sőt azon túl is, melyekből ezen építész oldal is bemutat jó párat!

Ha minket bíz meg az építészeti tervezéssel, csak az igényeit kell elmondania. Pénzügyi lehetőségeit figyelembe véve, a kivitelezési, fenntartási szempontokat szem előtt tartva, reális építész megoldást kínálunk, egy teljes építész terv-dokumentációt adunk a kezébe.    

Az építész mérnöki, műszaki tanácsadás nélkülözhetetlen minden nagy értékű, épülettel, építéssel kapcsolatos beruházásokhoz,
 
melyet mindenképpen érdemes igénybe venni:       
- ha telek, lakás, vagy egyéb ingatlan vásárlását tervezi.      
- ha tapasztalt építész segítségre van szüksége a megfelelő tervezési program összeállításában.
- ha többet szeretne tudni az energiahatékony épületekről.          
- ha szeretne személyesen is találkozni velünk (Budapest vagy Magyarország egész területén) mielőtt eldönti kire bízza otthona/irodája tervezését.          

nem érdemes igénybe vennie,
- ha a legolcsóbb építész tervezőt keresi, a felelősségteljes tervezői munka minőségétől függetlenül.        
- ha csak ötleteket gyűjt, nem pedig megoldásokat szeretne az adott problémára.    
- ha olyan épületet szeretne ami, nem felel meg az érvényes előírásoknak.      

Éljen a GX Design építész tervező, építési ellenőr Stúdió ajánlatával, és keressen meg minket!

Tudja mi az építkezők 7 pontja? Mi az a 7 legfontosabb dolog amire a jó építész és műszaki ellenőre odafigyel, és milliókat takarít meg vele Önnek?

http://www.epiteszmernok-tervezo.hu/epiteszeti-infok-gyik/fontos-tanacsok-epitesz-tervezo-epiteszmernok-epitesi-muszaki-ellenor

HÍVJON MOST!  - 20/4295712  építész-mérnök tervező, építési műszaki ellenőr

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

GX Design építész tervező, építési ellenőr, műszaki tanácsadó stúdió Budapest

 

ÉPÍTÉSZ-MÉRNÖK-TERVEZŐ-IRODA: 1012 Budapest, Attila u.