Gilincsek Gábor                             

- okl. építészmérnök
- Budapesti Építész Kamara tagja

- építési műszaki ellenőr I.; -(É) magas-építés, -(M) mély-építés és mély-építési műtárgyak
- felelős műszaki vezető
- vezető tervező

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: +36 20 429 5712

Budapest és Magyarország területén kívül Japánban, Brazíliában és Spanyolországban is szerencsém volt külföldi építész szakmai tapasztalatokat szereznem, ahol jeles építész-irodák tervezési munkáiban vettem részt.

Budapesti Műszaki Egyetemen DLA (Doctor of Liberal Arts) ösztöndíjasként 2002-ben abszolváltam a lakóépület tervezés tanszéken.

Építész tervező és kivitelező tevékenységemen kívül éveken keresztül az építész hallgatók egyetemi oktatásában is részt vettem a Budapesti Műszaki Egyetem, Építész kar, Lakóépület-tervezési tanszékén.

Az energiatudatos építésügyi tervezés munkáin kívül lakó, köz, és egyéb épület, ingatlan hasznosítás, fejlesztés és építés munkáiban vettem, illetve veszek részt folyamatosan (kivitelezés, műszaki átalakítás, ingatlanfejlesztés, építési műszaki ellenőrzés) Budapest és Magyarország teljes területén.

Mottóm; Energiatudatos, intelligens épületek létrehozása. Az esztétikán és a legmagasabb szintű építész - műszaki megoldásokon, valamint funkcionalitáson kívül kiemelt hangsúlyt kell fektetni a energiatakarékos, gazdaságos használhatóságra, egyre nagyobb teret engedve az energetikai tervezés és fenntartható építész tervezés szempontjainak, illetve teret hagyva a növényvilágnak is.

GX Design építészeti tervező, építési ellenőr, műszaki tanácsadó Stúdió

ÉPÍTÉSZ-MÉRNÖK-TERVEZŐ-IRODA: Budapest 1012, Attila u.