Ne sajnáljon műszaki ellenőrre áldozni, többszörösen megtérül!

Egy jó műszaki ellenőr megbízási díja töredéke annak, amit megtakaríthat a kivitelezési hibák, túlárazott kifizetések megakadályozásával!

Jó ha már a tervezés fázisában rendelkezik műszaki ellenőrrel is, mert Ő, már a tervek értelmezésében, a dokumentáció ellenőrzésében is segít az Ön érdekeit képviselni! Ennél már csak az a jobb, és költséghatékonyabb, ha a tervező, műszaki ellenőr is egyben, így nem történhet félreértés a tervek értelmezésében sem.

A Műszaki Ellenőr Teljes jogkörrel képviseli Önt és az Ön érdekeit a teljes építési folyamatban, a kivitelezők és munkájuk ellenőrzésével, mind minőség, határidő, és elszámolás tekintetében. Tehát ha a kivitelező valamilyen tekintetben nem teljesít megfelelően, a műszaki ellenőr segítségével nem kell majd felesleges kiadásokat finanszírozni, csak a határidőre teljesített minőségi munka  reális értékét.

Ne keverje össze a Felelős Műszaki Vezetővel, aki a vállalkozó kivitelező embere! Ő az építésvezető, azaz a kivitelező érdekeit képviseli és nem a Önét!

Valószínűleg hallott már rémtörténeteket kivitelezéssel kapcsolatban, amikor az építkezés közepén derül ki hogy a fele is sok lett volna az addig végzett munkáért mint amennyit kifizettek. Vagy a szerződés ellenére arra hivatkozik a kivitelező hogy ez sem meg az sem volt benne az árban, a pénzünk meg már elfogyott. Aztán végül mégis a műszaki ellenőrnek kell kideríteni hogy hiányos tartalommal készült a szerződés, vagy folyamatosan plusz mennyiségeket számolt el a kivitelező, de akkor már sokszor késő.

Ha nem akar átélni hasonlót, az Ön embere a műszaki ellenőr, aki több milliót is meg tud találni egy-egy félrevezető elszámolásban, és aki az alábbi főbb feladatokat is ellátja:

  • A Műszaki Ellenőr segít kiválasztani a megfelelő kivitelezőket
  • Ellenőrzi a műszaki tartalmat, hogy az engedélyezett tervek, a vonatkozó műszaki előírások és a szerződések szerint történjen a ház felépítése
  • Ellenőrzi a szakszerűséget, minőséget, technológiai folyamatok betartását, a teljesítést
  • Felméri az elvégzett munkát, mind annak mennyiségét, mind minőségét a teljesítés igazolásához, hogy csak megérdemelten történhessen kifizetés.
  • Leellenőrzi a kivitelező felmérési naplóját, az adatok, számítások helyességét, és ez alapján leigazolja a teljesítéseket
  • Vigyáz az építés minőségére, a garanciák teljesülésére, a kifizetéseidre, az Ön pénzére
  • Ha kell, munkákat állít le, vagy rendel el
  • Képvisei Önt az elszámolásokon, egyeztetéseken
  • Betartatja a határidőket
  • Építési Napló bejegyzéseket tesz az Ön képviseletében a Vállalkozó kivitelező építési naplójában.

A Műszaki Ellenőr az Ön érdekeidet képviseli egészen az építkezés befejezéséig. Ezzel milliókat takaríthat meg Önnek!

Ha Ön nem szakember, és építkezést tervez, akkor sürgősen keressen egy megbízható, jó műszaki ellenőrt! Megéri, mert az építkezés során sok milliót, és rengeteg időt takaríthat meg!

Ingyenes Építési Műszaki Ellenőr, Építész Tervező Konzultáció!

Most egy óra ingyenes telefonos, vagy személyes tanácsadással segítünk bármilyen háztervezés, kivitelezés, ügyintézési kérdésekben!

Hívjon bennünket MOST!   +3620 429 5712